Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هواپیمایی بوئینگ موفق شد که اولین پرواز آزمایشی جدیدترین مدل تولید شده در این کارخانه را که دارای بزرگترین موتور دوقلو جهان است را انجام دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزرای برنا؛ شرکت هواپیمایی بوئینگ موفق شد که اولین پرواز آزمایشی جدیدترین مدل تولید شده در این کارخانه را که دارای بزرگترین موتور دوقلو جهان است را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدل جدید هواپیما که ۷۷۷ ایکس نام گرفته، تلاشی است از سوی شرکت بوئینگ که نامش را پس از مدل ۷۳۷ مکس ترمیم کند.

تمامی هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس از سال گذشته میلادی و پس از دو حادثه سقوط که مجموعا ۳۴۶ کشته بر جای گذاشت، در سراسر دنیا زمین‌گیر شدند.

پرواز ‌آزمایشی مدل جدید شرکت بوئینگ در نزدیکی شهر سیاتل، آمریکا انجام شد و چهار ساعت به طول انجامید.

این هواپیما احتیاج به آزمایش‌های دیگری نیز دارد تا در نهایت بتواند از سال آینده میلادی در خطوط هوایی امارات برای اولین بار مورد استفاده قرار بگیرد.

مدل ۷۷۷ ایکس مسافربری، با طول بیش از ۷۶ متر قرار بود پیشتر مورد استفاده قرار بگیرد اما به خاطر پاره‌ای مشکلات فنی این مسئله به تاخیر افتاد.

مدل ۷۷۷ ایکس مسافربری با طول بیش از ۷۶ متر قرار بود پیشتر به پرواز در بیاید اما بخاطر مشکلات فنی پرواز آن به تعویق افتاد

مدل ۷۷۷ ایکس از دیگر مدل این مجموعه با عنوان ۷۷۷ مینی-جامبو که بسیار پرطرفدار است، بزرگتر و کارآمدتر و باکیفیت‌تر است.

مدل جدید دارای ویژگی‌هایی مانند بال‌های تاشو و بزرگترین موتور برای هواپیمای تجاری جهان است.

شرکت بوئینگ اعلام کرده که تاکنون ۳۰۹ عدد از این هواپیما را به فروش رسانده که قیمت هر کدام حدود بیش از ۴۴۲ میلیون دلار است.

ظرفیت این هواپیمای جدید با مدل ایرباس آ۳۵۰-۱۰۰۰ که ۳۶۰ مسافر را جا به جا می‌کند، برابر است.

شرکت بوئینگ پس از بحران مربوط به مدل ۷۳۷ مکس و سقوط دو فروند از این مدل در فاصله پنج ماه از یکدیگر سعی در بازسازی چهره خود دارد.

این شرکت در حال حاضر با چندین تحقیق و اتهامات مختلف روبروست، این شرکت متهم است که امنیت را به خاطر عجله در تحویل مدل ۷۳۷ مکس فدا کرده است.

بوئینگ در حال حاضر در تلاش است تا مجددا برای ۷۳۷ مکس مجوز پرواز بگیرد.

زمینگیر شدن مدل ۷۳۷ مکس که پرفروش‌ترین مدل بوئینگ بوده است موجب شده که این شرکت حدود ۹ بیلیون دلار تاکنون ضرر و هزینه بدهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بوئینگ پرواز آزمایشی پرواز هواپیمای موتور دوقلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان